ТИАРА ТУР  ООД лиценз РК – 01 – 6968, PK – 01 – 7077

офис Пиротска:1303 София ул. „Пиротска“ 45  вх. Б ет. 3 ателие 28, изнесен офис – ул. “Пиротска” 45 магазин 2

тел. +359888119646,  +35924265646

моб. +359899 959588

E-mail: sales@tiaratour-bg.com, office@india-online.eu

Web: www.tiaratour-bg.com, http://india-online.eu/#

facebook: TIARA TOUR

 

Ние от „Тиара Тур” сме убедени, че осигуряваме  на нашите клиенти една ваканция със стил, постигаме високо качество и им угаждаме за малките неща, които ще направят пътуването им „пътешествие на живота” .

Да откриеш Индия е лесно – отваряш атласа – и готово. Но истинското приключение е в това да преоткриеш Индия лично, за себе си . Планини и плажове, гори и пустини са основните компоненти, от които е съставена великолепната рецепта, наречена Индия. И още – от спускането със ски по склоновете на Хималаите, от удоволствията на пясъчните плажове по крайбрежието, и от лагуните на Южна Индия. От зашеметяващите крепости, заобиколени от пясъчните дюни на Великата Индийска пустиня, от  опознаването на Индийските гори и резервати.

Ние сме специалисти в исторически и архитектурни пътувания,  Спа & Аюрведа почивки, религиозни и поклоннически  пътувания, приключенски турове, природни резервати, високопланински преходи, сватбени пътешествия, луксозни почивки на плажовете по крайбрежието, кулинарни турове.

Екскурзиите , които виждате в “Индивидуални пътувания” , може да бъдат за дати по желание, при минимум двама желаещи да пътуват. Може също да направим маршрут – специален – за вас, според желанията ви.

Освен за Индия, ор

 

За цена, визи, хотелски резервации, полети и всичко, свързано с пътуването– обръщайте се към нас!

 

За нас

„Индия – турове онлайн”е обединена местна компания, регистрирана за осъществяване на пътувания и туристически бизнес. Нашите пакетни услуги са с концепцията – One-Stop-Travel-Shop (пътуване от едно гише), която предоставя на клиентите ни една точка за контакт за всичко, свързано с пътуването им. Ние поемаме отговорността да дадем на клиентите си най-доброто от туристическите услуги в Индия.

„Индия – турове онлайн” e дъщерно дружество на една от най-големите и водещи он лайн агенции – „Редискавър Индия Турс”. „Редискавър Индия Турс” е компания с насоченост за входящи пътувания. Тя е пионер в организирането и популяризирането на комбинираните пътувания в Индия & Непал.

История

Редискавър Индия Турс” е рожба на компанията „Колу груп – къщи-лодки” Тя се е разраснала от малка местна компания за пътувания, специализирана за Кашмир и околностите, и работи вече от седемдесет години. През 2003 г. компанията се разширява и обхваща целия щат Джаму, Кашмир и Ладак. www.kashmirhouseboats.net, www.koluhouseboats.in & www.travelexcellence.net са уебсайтове, създадени за предоставяне на услугата на едро за всички туристически продукти в Джаму, Кашмир и Ладак. Сега сферата им на дейност непрекъснато се разраства.

Индия – турове онлайн” e дъщерно дружество на една от най-големите и водещи он лайн агенции – „Редискавър Индия Турс”. „Редискавър Индия Турс” е компания с насоченост за входящи пътувания. Тя е пионер в организирането и популяризирането на комбинираните пътувания в Индия & Непал.

 Нашата мисия  

Ние от „Редискавър Индия Турс” сме убедени, че осигуряваме на нашите клиенти една ваканция със стил, постигаме високо качество и им угаждаме за малките неща, които ще направят пътуването им „пътешествие на живота” .

Да откриеш Индия е лесно – отваряш атласа – и готово. Но истинското приключение е в това да преоткриеш Индия лично, за себе си. Планини и плажове, гори и пустини са основните компоненти, от които е съставена великолепната рецепта, наречена Индия. И още – от спускането със ски по склоновете на Хималаите, от удоволствията на пясъчните плажове по крайбрежието, и от лагуните на Южна Индия. От зашеметяващите крепости, заобиколени от пясъчните дюни на Великата Индийска пустиня, от опознаването на Индийските гори и резервати.

Ние сме специалисти в Исторически обиколки, Спа & Аюрведа почивки, религиозни и поклоннически пътувания, приключенски турове, пътешествия „Дива природа”, високопланински преходи, сватбено пътешествие, луксозни почивки на плажовете по крайбрежието, Индийски круизи и архитектурни обиколки на Индия.

През годините изградихме компания, на която може да се разчита. Редискавър Индия определя себе си като „консултант за пътувания”, а не просто туристически агент. Нашият подход е „стъпка по стъпка”. От създаването на компанията целим да персонализираме предоставяните услуги, което осигурява:

Изясняване на изискванията на нашите клиенти
Осигуряване на точна и пълна информация.
Бърз отговор при запитване и офериране на оптимална цена.
Поддържане на постоянно ниво на обслужване и подпомагане на клиентите с любезно отношение
Разрешаване на спорни въпроси и грешки своевременно, още с възникването им
Ние сме специалисти в организирането на входящи пътувания, екскурзии в страната, бизнес пътувания, планиране на маршрути и индивидуални пътувания по Ваш вкус, луксозни автобус/влак екскурзии, организиране на конференции и събития, Рента кар, хотелски резервации и самолетни билети за Индия.

Нашето порфолио от дестинации и внушителен брой атракции – било то в несравним лукс или селска простота, от тучните зелени гори до покритите със сняг Хималаи, живописни пейзажи и идилични плажове – съчетани с годините опит, експертните услуги и личните знания и опит, са гаранция за едно наистина незабравимо Индийско пътешествие с нас.

С нашия офис, разположен в центъра на Ню Делхи, ние сме горди да бъдем водещ туроператор в Индия.

Ние разбираме добре, че през Вашата ваканция времето е пари, и за това за Вашето пътуване Ви предлагаме само най-доброто, най-добрия и екологичен вариант за транспорт, най-доброто обслужване и гостоприемство, за да Ви осигурим Вашето лично и незабравимо преживяване.

Ние определяме добри и честни цени за нашите продукти, отчитайки различните бюджетни нива, за да Ви предложим най-добра услуга за Вашите пари. Стандарта на обслужването никога не е бил предмет на компромис за Редискавър Индия.

Вашето несравнимо пътуване в Индия започва с Редискавър Индия. Позвънете днес +919811146774