БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 80лв.
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Рудракша и кристал – мала за ръка – 2х8,5 см дължина, 27+1 зърна – диаметър около 7 мм, с 5 личица.

Бърза поръчка - Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас.

Телефон за контакт:


Рудракша и кристал – мала за ръка – 2х8,5 см дължина, 27+1 зърна – диаметър около 7 мм, с 5 личица.

25.00лв.

Налично

Родракша (рудракша) 7 мм, 27 зърна, 2х8,5 см дълга.

Може да я почистите по този начин – потопете я в гхи (претопено масло) за 24 часа и след това я накиснете в пълномаслено мляко за още 24 часа. Изплакнете я с вода и избършете мънистата с чиста кърпа. Не ги мийте със сапун или друг почистващ препарат. Може да използвате мека четка за зъби, за да отстраните замърсяванията от вдлъбнатините. След това оставете да изсъхне на слънце. Повече във видеото:

Налично

Product Description

Рудракша и кристал – мала за ръка – 2х8,5 см дължина, 27+1 зърна – диаметър около 7 мм, с 5 личица.

Малата /вид гривна-броеница/ от рудракша и кристал е с 27 зърна, плюс едно допълнително, по-голямо зърно, наречено Меру. Тя може да се използва както за медитация, така  и за носене като аксесоар, предаващ на притежателя си качествата, които носи рудракшата.

Носенето на мала от Rudraksha (Mala) осигурява божествена защита и увеличава шансовете за просперитет.

Наскоро Садхгуру публикува видео за свойствата на Родракшата. Ще видите защо Родракшата е полезна и как помага.

Rudraksha е семе от иглолистно дърво, традиционно използвано за изработката на броеници в индуизма. Самото дърво Рудракша (Elaecarpus ganifrus Roxb) расте само на няколко места в света – Индийските Хималаи и Непал, и в някои части на Индонезия. Плодът му е с различни размери – от 3 до 40 мм, има гладка светло зелена повърхност с костилка и много прилича на зелено грозде. В костилката има кръгло семенце с неравна повърхност и дупка по средата. Всяко едно притежава от 1 до 21 вертикални линии, които много напомнят вертикалните линии на глобус.  Семената се използват предимно в Индия и Непал за органични бижута и мала (вид броеница) и се оценяват подобно на полускъпоценните камъни. Различни значения и свойства се приписват на зърната с различен брой сегменти (лица / мукх). Приема се, че плодовете на дървото съдържат космическа енергия, която спомага за духовното усъвършенстване, извисява душата, дава покой на ума, прояснява мислите, подобрява паметта и премахва стреса.

Думата Рудракша е образувана от две санскритски думи. Рудра – синоним за Бог Шива, и Акша, означаващо „очи”.

Въпреки, че се свързва с индуизма, Рудракша може да се носи и почита от абсолютно всеки човек, независимо от религия, секта, цвят на кожата и пол.

Планинският кристал подсилва свойствата на родракшата, той има уникалната способност да вибрира на честотата на всички цветовете, от черно до жълто, зелено до розово, и също на синьото и лилавото. По този начин, камъка демонстрира как се проявява яснотата и чистотата на бялата светлина в по-гъсти и ниски честоти

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Рудракша и кристал – мала за ръка – 2х8,5 см дължина, 27+1 зърна – диаметър около 7 мм, с 5 личица.“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *